DM i vildtmad – Årets Vildtret

DM i Vildtmad er tilbage i 2021
DM i Vildtmad er udskudt til 2021 pga. coronakrisen

Sammen med foreningen Vildt Gastronomi afholder Bæredygtig Jagt hvert år DM i vildtmad – Årets Vildtret, som senest fandt sted søndag d. 3. november 2019 på Det Grønne Museum på Djursland.

Her dystede nogle af landets dygtigste kokke om at tilberede de bedste retter med friskskudt vildt og lokale råvarer. En video af vinderen kan ses her.

Læs mere om DM i vildtmad – Årets Vildret her.

Stemningsvideo fra Årets Vildtret 2017

Vinder af Årets Vildret 2016 blev Restaurant Babette
Det blev Jesper Dams Hansen, der rendte af med pris og æren ved at have lavet den bedste ret ved Årets Vildret 2016. Den unge kok fra Restaurant Babette i Vordingborg havde blandt andet brugt bryst fra krikand, harelår, confiteret fasanlår samt indmad fra vildand og rådyr til retten, der af dommeren blev rost for sin historiefortælling og mod til at genoplive en Jægergryde med velsmag og humør.

Årets Vildtret blev i år afholdt på Søholdt Gods på Lolland, hvor lokale jægere forinden havde nedlagt lokalt vildt, der forud for konkurrencen lå til parade for de godt 1.000 besøgende.

Anden præmien gik til Habbi Khaliqdad fra Borupgaard i Snekkersten, og tredje præmien blev høstet af  Martin Bjørn Nielsen fra Gastronomomisk Innovation i København.

Følg Årets Vildtret på Facebook

Yasser Rahim Naz fra Svinkløv Badehotel vinder Årets Vildtret 2015

Yasser Rahim Naz’s vinderret – 2015

Fotos fra Årets Vildtret 2015

Fotos fra Årets Vildtret 2014

Fotos fra Årets Vildtret 2013

%d bloggers like this: