Vildtforhandlere og online-vildtsalg

Klosterhedes Vildt
Klosterhedens Vildt er specialiseret i dansk fritlevende vildt og har egen gårdbutik ved Bækmarksbro mellem Holstebro og Lemvig. Gårdbutikken er åben hver torsdag kl. 10-18. Du kan også bestille en vildtkasse til levering i hele landet. Gårdbutikkens sortiment og vildtkasserne kan ses på www.klosterhedens-vildt.dk
Klosterhedens Vildt A/S
Holmgaardvej 49
7660 Bækmarksbro
Tlf. 97471346
Mail: info(a)klosterhedens-vildt.dk

Rævhede Naturprodukter
Rævhede Naturprodukter sælger vildt og specialiteter af vildt fra egen gårdbutik og leverer til flere detailhandlere. Forretningen tilbyder kvalitetsudskæringer af fersk vildtkød – fx dådyr og krondyr, og man kan købe forskellige pålægs- og charcuterivarer, fx dådyrspegepølse m/timian og bøgerøget dådyrinderlår. Som en ekstra service kan man også købe gavepakker med forskelligt indhold, så man kan glæde familie, venner eller kolleger med en vildtoplevelse.
Rævhede Naturprodukter
Sandmosevej 84 – Rævhede
9440 Aabybro
www.raevhede-naturprodukter.dk

Vildt og Lækkert
Foreningen arbejder på at fremme afsætning af vildt fra Lolland og Falster med fokus på mangfoldighed og smag. Vildt og Lækkert udvikler vildtretter og produkter, som markedsføres under titlen “Lolland-Falster Vildt og Lækkert”. Foreningen køber fx dåvildt og gæs hos lokale jægere og fasaner fra Pandebjerg Gods, som foreningen videreformidler til restauranter, kantiner og private.
Vildt og Lækkert
https://www.vildtoglaekkert.dk 

Tyklundgaard
Tyklundgaard samarbejder med jyske godser om salg af kød fra råvildt bl.a. sikavildt, krondyr, vildsvin, gråænder og fasaner. Bl.a. kan man bestille rådyrryg, krondyrsteaks, vildsvinekølle, vildtfars samt sika-spegepølse. Ønsker du andre udskæringer er Tyklundgaard også behjælpelig med det. Man kan bestille online, og efter modtagelsen af bestilling vil man blive kontaktet af Tyklundgaard for at aftale nærmere vedr. afhentning af varerne. Man skal selv afhente sine bestilte varer på Tyklundgaard.
Tyklundgaard
Tyklundvej 3, Løve
8654 Bryrup
Tlf. 75 75 68 69

Skagenfood.dk
Skagenfood.dk leverer årstidens friske fisk og andre råvarer i høj kvalitet bl.a. vildt direkte hjem til den private forbruger og til kantiner. I kraft af et samarbejde med Highland Game fra Dundee i Skotland, der leverer vildtkød af høj kvalitet, kan Skagenfood.dk tilbyde et mini-abonnement på vildt med tre leveringer i jagtsæsonen fordelt over ugerne 41, 45 og 49. Pakkerne indeholder opskrifter og fersk kød af bl.a. kronvildt, råvildt og and beregnet til 4-6 personer.
Læs mere på www.skagenfood.dk

Torvet.dk
Internetbaseret supermarked, der leverer et bredt sortiment af varer inden for de fleste grupper af fødevarer og fører derudover en lang række produkter til husstandens daglige behov. Man kan også bestille kød – herunder fisk og vildt. Der er både fuglevildt og hjortevildt og mulighed for at vælge forskellige vildtudskæringer, vildtpølser, vildtkrydderier.
Se mere på www.torvet.dk

Nettorvet.dk
NETtorvet er Coop Danmarks elektroniske vareudstilling, hvorfra man vederlagsfrit via internettet kan reservere en udstillet vare og få den fremsendt til hvilken som helst af Coop Danmarks medlemsbutikker (Kvickly xtra, Kvickly, SuperBrugsen og Dagli’-/LokalBrugsen) efter eget valg, hvor man selv henter sin bestilte vare. På nettorvet.dk kan man under menuen ”mad og drikke” finde forskellige kødprodukter og ind i mellem vildtprodukter – ofte dybfrost.
Se mere på www.nettorvet.dk

Nemlig.com
Internetbaseret supermarked med dag til dag levering ved hoveddøren. Stort udvalg af dagligvarer og under menuen Køs/fisk/Pålæg finder man udvalget af vildtkød. se mere på
http://www.nemlig.com

Kalu
Kalu ligger i Kødbyen i København og er forhandler af frisk dansk, svensk og irsk vildt i sæson og frost vildt hele året rundt. Kalu sælger vildt til Danmarks bedste restauranter, cateringgrossister og supermarkeder. Find mere information samt produkter og opskrifter på www.kalu.dk