Vildthåndteringsvirksomheder

I Danmark findes der autoriserede vildthåndteringsvirksomheder, der dyrlægekontrollerer vildtkødet, inden det sælges til restauranter, detailhandlen og private.

Kivan Food A/S
Vildtslagteriet Kivan Food A/S er et slagteri, som forarbejder alle former for vildt. Kivan Food A/S køber sit vildt af jægere, og private kan købe vildt direkte fra Kivan Food A/S i Næsved. Slagteriet har åbent i jagtsæsonen alle hverdage fra kl. 8.00, men ring eller mail for køb og bestilling af vildt.
Kivan Food A/S
Saltøvej 118
4700 Næstved
http://www.kivan-food.dk

Klosterhedens Vildt
Klosterhedens Vildt har siden 2007 været leverandør af fritlevende dansk vildt. Klosterhedens Vildt aftager bl.a. kron- og råvildt nedlagt på Skov- og Naturstyrelsens områder. Forretningens målsætning er at gøre dansk vildt kendt for sin kvalitet og smag, og de har fokus på at udvikle nye variationer af vildt, fordi det vilde køkken har en vitalitet, der passer i det moderne køkken med smag af højeste kaliber og en sundhed ud over det sædvanlige. Man kan bestille deres vildtkød online på info(a)klosterhedens-vildt.dk eller besøge gårdbutikken, der er åben hver torsdag kl. 10-18.
Klosterhedens Vildt
Holmgaardvej 49
7660 Bækmarksbro
http://www.klosterhedens-vildt.dk

Egtved Slagtehus
Egtved slagtehus tilbyder alle jægere, at slagte deres nedlagte vildt, og de sælger også det dyrlægekontrollerede vildtkød til almindelige forbrugere. Foruden selve slagtningen og parteringen af dyrene, kan Egtved Slagtehus også tilbyde at fremstille vildtspegepølser af det mere ureelle kød fra dyrene, ligesom kødet kan røges efter ønske. Slagtehuset modtager nedlagt kron- og rådyr.
Egtved Slagtehus
Brudesøvej 1
6040 Egtved
http://www.egtvedslagtehus.dk

Voerladegaard Slagter
I jagtsæsonen kan man købe forskelligt krondyrpålæg. Slagteren forarbejder desuden kronvildt for områdets jægere.
Voerladegaard Slagter
Holmedal 29
8660 Skanderborg
http://www.voerladegaard-slagter.dk

Bjerre Kød
Slagteren, der har åbent alle dag undtagen søndag og mandag, sælger i jagtsæsonen forskellige vildtprodukter af rådyr.
Bjerre Kød
Bjerrevej 346
8783 Hornsyld
http://www.bjerre-koed.dk

Nr. Onsild Slagtehus
I jagtsæsonen modtager slagteriet vildt fra jægere, og det vil være muligt at købe forskellige vildtudskæringer.
Nr. Onsild Slagtehus
Rævebakken 2
9500 Holstebro
http://www.onsildslagtehus.dk

Havnens Fiskehus – Vildtafdeling
I fiskehusets særlige vildtafdeling er det i jagtsæsonen muligt at købe vildt både ferskt, røget og på frost. Produktudvalget er stort, da mange jægere leverer både kronvildt, rådyr, harer, fasaner og ænder til slagteren. Man kan altid kontakte slagteren for at høre, hvad han har i butikken – uden for jagtsæsonen vil det være muligt at købe vildt på frost.
Havnens Fiskehus – Vildtafdeling
Fiskerivej 6
8000 Århus C
http://www.hf-aarhus.dk

Nr. Asminderup Slagtehus
Nr. Asminderup Slagtehus er autoriseret til at håndtere vildtkød og aftager råvildt fra Skov og Naturstyrelsens jagter. Udbuddet er afhængig af jagtsæsonen, så det er en god idé at kontakte slagteren for information, tlf.: 59 32 40 37.
Nr. Asmindrup Slagtehus ApS
Gl. Nykøbingvej 78
4572 Nørre Asmindrup

%d bloggers like this: