Vildtforhandlere og online-vildtsalg

Klosterhedes Vildt
Klosterhedens Vildt er specialiseret i dansk fritlevende vildt og har egen gårdbutik ved Bækmarksbro mellem Holstebro og Lemvig. Gårdbutikken er åben mandag til torsdag kl. 10-15. Du kan også bestille en vildtkasse til levering i hele landet. Gårdbutikkens sortiment og vildtkasserne kan ses på https://klosterhedensvildt.dk/

Rævhede Naturprodukter
Rævhede Naturprodukter sælger vildt og specialiteter af vildt fra egen gårdbutik og leverer til flere detailhandlere. Forretningen tilbyder kvalitetsudskæringer af fersk vildtkød – fx dådyr og krondyr, og man kan købe forskellige pålægs- og charcuterivarer, fx dådyrspegepølse m/timian og bøgerøget dådyrinderlår. Som en ekstra service kan man også købe gavepakker med forskelligt indhold, så man kan glæde familie, venner eller kolleger med en vildtoplevelse.
Rævhede Naturprodukter
Sandmosevej 84 – Rævhede
9440 Aabybro
https://www.raevhedenaturprodukter.dk/

Skagenfood.dk
Skagenfood.dk leverer årstidens friske fisk og andre råvarer i høj kvalitet bl.a. vildt direkte hjem til den private forbruger og til kantiner. I kraft af et samarbejde med Highland Game fra Dundee i Skotland, der leverer vildtkød af høj kvalitet, kan Skagenfood.dk tilbyde et mini-abonnement på vildt med tre leveringer i jagtsæsonen fordelt over ugerne 41, 45 og 49. Pakkerne indeholder opskrifter og fersk kød af bl.a. kronvildt, råvildt og and beregnet til 4-6 personer.
Læs mere på www.skagenfood.dk

Coop Food
Coop Food er Coop Danmarks elektroniske varebestilling, hvorfra man kan købe fra deres brede sortiment og få varerne fremsendt direkte til hoveddøren. På hjemmesiden kan man under menuen ”Dagligvarer” finde forskellige kødprodukter og ind i mellem vildtprodukter – ofte dybfrost.
Se mere på https://butik.mad.coop.dk/

Nemlig.com
Internetbaseret supermarked med dag til dag levering ved hoveddøren. Stort udvalg af dagligvarer og under menuen Kød/fisk/Pålæg finder man udvalget af vildtkød.
Se mere på www.nemlig.com

Kalu
Kalu ligger i Kødbyen i København og er forhandler af frisk dansk, svensk og irsk vildt i sæson og frost vildt hele året rundt. Kalu sælger vildt til Danmarks bedste restauranter, cateringgrossister og supermarkeder. Find mere information samt produkter og opskrifter på www.kalu.dk

%d bloggers like this: