Vildand i citrus

2 unge vildænder
Marinade:
Saften af 6 appelsiner
Saften af 1 citron
4 spsk. cognac
2 spsk. soya
3 fed hvidløg
Sauce:
6 dl.varm hønsebouillon
2 dl. marinade
Saften af 1 appelsin
Evt. lidt majsstivelse & fløde
1 spsk. acacie honning

Del hver fugl i 4 stykker. Rør marinaden sammen og læg andekødet i. Lad det marinere 24 timer i køleskabet. Kødet skal vendes i marinaden af og til. Tag kødstykkerne op og dup dem tørre i køkkenrulle. Svits dem gyldne på begge sider i smør i en sauterpande. Hæld bouillonen ved kødet og tilsæt marinaden. Lad blandingen koge op, dæmp varmen og lad retten simre 20-30 min. under låg. Rør appelsinsaft i. Hvis en tykkere sauce ønskes, tilsættes majsstivelse, rør op med lidt fløde. Lad alt blive gennemvarmt. Server straks og byd Basmati-ris til.