Pibeand med søde peberfrugter

Brystpladerne af 6 pibeænder
12 skiver lufttørret skinke
6 peberkorn
3 laurbærblade
4 søde peberfrugter
3 x 2 cl whisky
4 enebær
1 spsk tomatpuré
1 dl rødvin
3 dl fløde
Maizena
Salt og peber

Skær kødet af brystpladerne og læg kødet til side.
Klip skroget i nogle mindre stykker og brun dem i en gryde. Når skroget er brunet godt tilsættes 2 cl whisky og 1 dl rødvin, som lige får lov til at koge lidt, hvorefter der tilsættes 1 liter vand, peberkorn og laurbærblade.
Lad nu skroget koge i et par timer, således der kun er ca. 1 dl tilbage. Hak enebærrene og tilsæt dem til fonden og lad dem koge med i ca. 10 minutter, hvorefter fonden sies.
Drys kødet med salt og peber og læg et stykke skinke om hvert stykke kød.
Skær de søde peberfrugter i tynde strimler på langs, og svits dem i lidt olie på panden sammen med 2 cl. whisky hvorefter peberfrugterne tages af.
Læg kødet på panden og bund det godt på begge sider hvorefter der tilsættes 1½ dl vand og der lægges låg på panden.
Efter 15 minutter tages låget af og peberfrugterne tilsættes sammen med tomatpuréen hvorefter væden reduceres til det næsten er kogt væk.
Tilsæt nu de sidste 2 cl whisky, fonden og fløden, hvor det hele småkoger i 10 minutter, hvorefter saucen jævnes med maizena og smages til med salt og peber.

Serveres med frisk pasta og flute