4 pibeænder
3 fed hvidløg
2 røde peberfrugter
1 løg
Ca. 1 tsk. basilikum
Olie
Salt og peber
Pres to fed hvidløg ud over ænderne og gnid dem godt ind i hvidløgene. Krydr ænderne med salt og peber.
Brun ænderne i en stegegryde, og når de er brunet godt tilsættes 4 – 5 dl vand, hvorefter ænderne steges færdig, hvor de skal simre i vandet i ca. 45 minutter.
Ca. 20 minutter før ænderne er færdige, tilberedes saucen.
Rens peberfrugterne og skær dem i mindre stykker.
Pil og hak løg og hvidløg, som svitses i olien sammen med peberfrugten.
Tilsæt 2½ dl af fonden fra ænderne og kog det i ca. 15 minutter.
Blend saucen fint i en blender og kom det tilbage i gryden.
Varm saucen op og smag til med basilikum, salt og peber.
Serveres med kartoffelbåde og evt. et stykke lunt flute.