Pibeand i basilikum

Brystpladerne fra 5 pibeænder
1 pakke bacon
1 glas champignon
1 løg
2 fed hvidløg
2 spsk tørret basilikum
2½ dl fløde
Maizena
Salt og peber

Steg baconen på en pande, hvorefter baconen tages af.
Steg champignonerne i fedtet fra baconen. Gem væden fra champignonerne.
Skær løg i tern og steg dem sammen med champignonerne og pres hvidløgene over, hvor basilikummen til sidst drysses over. Rør jævnligt under stegningen. Når det hele er stegt tages det af.
Kødet skæres fra brystbenet og skæres i strimler på ca. en cm i bredden.
Mens kødet skæres i strimler, brunes brystpladerne hvor der evt. tilsættes lidt mere fedtstof.
Brun kødet godt, hvorefter væden fra champignonen tilsættes og der lægges på panden.
Når kødet er mørt tages brystpladerne fra og kasseres og fløden tilsættes, som koges let op.
Herefter tilsættes champignonerne igen, og saucen jævnes let.
Før serveringen knækkes baconen let i stykker og drysses over saucen.

Serveres med frisk pasta og flute