Seks af Danmarks dygtigste kokketalenter er udvalgt som finalister i kokkekonkurrencen Årets Vildtret 2014, og den 26-årige Casper Sobczyk forsvarer Aarhus. Han er til daglig souschef på den anmelderroste Restaurant Et i Aarhus. Finalisterne kommer fra landets førende restauranter, så konkurrencen om at tilberede den bedste vildtret bliver hård.
Årets Vildtret afholdes den 19. oktober 2014 i Forum Copenhagen, hvor de seks finalister bliver bedømt af et stærkt dommerpanel bestående af kokkene Francis Cardenau (Le Sommelier), Rasmus Grønbech (Grønbech og Churchill), Mikkel Maarbjerg (Kirk + Maarbjerg) og Mikkel Marschall (Marschall Food) samt landmand Søren Wiuff og Børsens gastronomiredaktør Ole Troelsø.
Notitsen blev bragt i Lokalavisen Aarhus i september 2014 og tager udgangspunkt i Bæredygtig Jagts pressemeddelelse fra den 11. september 2014.