Ingredienser (4 pers)
600 gram kold hjortekød i tynde skiver
150 gram pasta skruer
1 terning grøntbouillon
2 spsk. olivenolie
3 dl. skyllede spæde spinat blade
300 gram broccoli i små buketter
3 stk. gulerødder i stave
1 stk. lille squash i tynde skiver
Fremgangsmåde
Pastaen koges i 12-14 min. i vand sammen med grøntbouillonen og olivenolie, når pastaen er kogt, hældes vandet fra og pastaen afkøles.
Herefter lægges spinatbladene i bunden i et fad og de resterende grøntsager samt den afkølede pasta anrettes på fadet med tynde skiver hjorteryg.
Pestomayonnaise
1 æggeblomme
1 stk. fransk sennep
1 spsk. lys vineddike
1-2 fed hvidløg
2 dl. vindruekerne olie
½ tsk. basilikum
½ tsk. merian
½ dl. reven parmesanost
salt og peber
Æggeblomme, sennep og vineddike samt hvidløg i en blender, blend det hele kort sammen.
Tilsæt olien først dråbevis siden i en tynd stråle, medens der blendes, derefter tilsættes basilikum og merian.
Hvis saucen er for tyk spædes den med en smule vand.
Den revne parmesanost vendes i saucen og den smages til med salt og peber.