Fyens.dk, september 2014: Faldsled-kok i finalen om Årets Vildtret

Seks af Danmarks dygtigste kokketalenter er udvalgt som finalister i kokkekonkurrencen Årets Vildtret 2014, og den 22-årige Tommy Jespersen forsvarer Faaborg-området. Han er til daglig kok på Falsled Kro. Finalisterne kommer fra landets førende restauranter, så konkurrencen om at tilberede den bedste vildtret bliver hård.

Til finalen i Forum Copenhagen den 19. oktober skal de seks finalister dyste om at tilberede den bedste vildtret. De bliver bedømt af et stærkt dommerpanel bestående af kokkene Francis Cardenau (Le Sommelier), Rasmus Grønbech (Grønbech og Churchill), Mikkel Maarbjerg (Kirk + Maarbjerg) og Mikkel Marschall (Marschall Food) samt landmand Søren Wiuff og Børsens gastronomiredaktør Ole Troelsø.

Tommy Jespersen, der er på det danske juniorkokkelandshold, glæder sig til finalen, som han satser på at vinde:

– Jeg forventer, at min makker og jeg får lavet to retter, som smager helt fantastisk, og at der er et fedt flow i køkkenet. Jeg håber at blive inspireret af de andre deltagere og forhåbentligt komme hjem med en guldmedalje om halsen, siger Tommy Jespersen.

Artiklen blev bragt på Fyens Stiftstidendes hjemmeside fyens.dk i september 2014 og tager udgangspunkt i Bæredygtig Jagts pressemeddelelse fra den 11. september 2014.

%d bloggers like this: